Een huis bezichtigen? Zo werkt dat! 

Bij Alberti Garantiemakelaars begrijpen we dat het kopen of verkopen van een woning in Eindhoven en omgeving een van de belangrijkste momenten in je leven is. Daarom benaderen we elke bezichtiging met de menselijke maat; we nemen de tijd om ervoor te zorgen dat dat jij je als bezichtiger op je gemak voelt, gehoord en gewaardeerd. Onze aanpak is nooit gehaast, omdat we geloven dat een zorgvuldige en bedachtzame benadering van een bezichtiging de sleutel is tot het vinden van de perfecte match tussen koper en woning. Bij Alberti Garantiemakelaars geven we onze bezichtigers aandacht!

Zo verloopt een bezichtiging bij ons

Een bezichtiging bij Garantiemakelaars begint met een warm welkom. We introduceren onszelf en zorgen ervoor dat jij je als bezichtiger comfortabel voelt, wetende dat je alle tijd nodig kan hebben om de woning op je gemak te verkennen. Tijdens de rondleiding door de woning benadrukken we niet alleen de unieke kenmerken en voordelen van de woning, maar luisteren we ook aandachtig naar jouw wensen en behoeften. Dit stelt ons in staat om een duidelijk beeld te krijgen van wat je zoekt in een woning, waardoor we gericht advies en suggesties kunnen bieden, ook als we vinden dat deze woning niet bij jou wensen past.

Na de rondleiding nemen we de tijd om eventuele vragen die je nog hebt te beantwoorden en dieper in te gaan op de details die voor jouw van belang zijn. Of het nu gaat om vragen over de buurt, de staat van het onderhoud, of de mogelijkheden voor aanpassingen aan de woning, we zorgen ervoor dat je met een duidelijk beeld en een tevreden gevoel de deur uit gaat. Bij Garantiemakelaars is elke bezichtiging een stap dichter bij het vinden van iemand zijn nieuwe (t)huis, uitgevoerd met zorg, respect, en bovenal met aandacht voor de bezichtigers!

Wil je een bezichtiging inplannen? Neem dan gerust contact met ons op. Heb je al vaak achter het net gevist en wil je nu een keer serieus mee dingen naar een woning? Ontdek dan wat wij voor jou kunnen betekenen als aankoopmakelaar. 

Ga je een woning bezichtigen? Gebruik dan onze slimme checklist

Ga je een woning bezichtigen? Dan is onze uitgebreide “Online Huis Bezichtigen Checklist” er om je te helpen! Met deze checklist en bijbehorende tips voor het bezichtigen van een huis zorg je er voor dat:
– De juiste aspecten controleert
– Je niets vergeet te checken
– Scores bijhoud van alle woningen die je bezoekt
– Alles in een archief hebt in je inbox

Je voorbereiden om te kopen met succes?

Om je optimaal voor te bereiden op de aankoop van je droomwoning is het essentieel om, naast het inschakelen van een deskundige aankoopmakelaar, ook zelf goed geïnformeerd te zijn. Ons gratis e-book biedt je een schat aan informatie en praktische tips die je zullen helpen om met vertrouwen en kennis van zaken je woningaankoop aan te pakken. Download nu ons gratis e-book en zet de eerste stap naar het succesvol realiseren van je droomhuis.