Ga naar inhoud

Dit zijn de beoordelingen van Alberti Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

9.8

Heel prettig contact met de makelaar en hij komt zijn afspraken na. Woning is super snel verkocht voor een goede prijs!

beoordeelt ons met een 9.8

geplaatst op

10

Alberti heeft eerst heel snel de verhuur van mijn appartement geregeld voor een goede huurprijs en later de verkoop voor een hogere prijs dan ingeschat. Alles ging erg vlot en professioneel.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Alberti heeft ons erg goed geholpen en geadviseerd. Bij zowel de aankoop van ons nieuwe huis als de verkoop van ons huis. Prettige en snelle communicatie. Eerlijk advies. De juiste verwachtingen. Maar ook een goed team in dienst als bv fotograaf.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9.3

Ik heb bij Alberti een Doe-het-zelf pakket genomen. De advertentietekst en de rondleidingen kan ik immers prima zelf doen, en het scheelt duizenden euro's ten opzichte van een full-service pakket. In de huidige markt hoef je als verkoper tenslotte nog steeds niet het onderste uit de kan te halen om je huis tegen een goede prijs te verkopen, zeker in de 'starters'-klasse en zeker in de regio Eindhoven. Ondanks de lagere gage heeft Alberti me geen moment laten wachten of me anderszins minder geholpen dan ik bij een full-service pakket zou verwachten. Mocht ik in de toekomst nog eens een huis in de regio Eindhoven willen verkopen dan meldt ik me zeker voor een gesprek met Alberti.

beoordeelt ons met een 9.3

geplaatst op

9

Alles keurig en vakkundig georganiseerd en volgens afspraak. Prettig contact en appartement snel en boven vraagprijs verkocht.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9.3

Het contact verliep erg soepel en snel. We zijn in elke stap van het proces deskundig en adequaat geholpen.

beoordeelt ons met een 9.3

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Alberti Garantiemakelaars is beoordeeld met een 9,2

Bij Alberti Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2. Benieuwd waarom?