Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Alberti Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

9

Wij hadden al goede ervaring met deze makelaar en ook nu heeft hij ons niet alleen op een prettige maar ook professionele en snelle wijze geholpen. Met dank daarvoor.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

8.5

Kundige en sociale makelaar die ons uitstekend heeft geholpen met het hele proces rondom aankoop en verkoop. Erg toegankelijk en vragen werden snel en goed beantwoord.

beoordeelt ons met een 8.5

geplaatst op

7

Contact was goed, en de verwachtingen iets minder, al met al moet ik zeggen, hij heeft het zeker goed gedaan.

beoordeelt ons met een 7

geplaatst op

8

Als verkoper, woonachtig in Duitsland, heb ik weinig werk met de verkoop van het huis gehad. Een goede aanbeveling van de makelaar was de firma, die het huis heeft leeggeruimd. De hele afwikkeling liep zeer geroutineerd en ongecompliceerd. De presentatie van het huis was zeer goed.

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

9

Het contact met Christian van Alberti was heel erg prettig. Hij gaf goed advies en begeleiding bij de verkoop van ons huis. Zijn heel erg tevreden en bevelen hem zeker aan.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9.3

Heel fijn en deskundig contact. Christian, Kees en Marjan zijn een top team. En Christian heeft goede kennis van de lokale markt in strijp.

beoordeelt ons met een 9.3

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Alberti Garantiemakelaars is beoordeeld met een 8,9

Bij Alberti Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,9. Benieuwd waarom?