Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Alberti Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

10

Christian Illigems en zijn team heeft heeft de verkoop begeleidt voor de verkoop van de woning uit een nalatenschap. Het verkooptraject kwam goed overeen met de inschatting vooraf. Het team stond altijd klaar om extra service te verlenen omdat de executeur een behoorlijke reisafstand had. Kortom zeer tevreden.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

8.8

Contact met de makelaar was uitstekend. Hij kwam direct toe de point en legde precies uit wat we konden verwachten. Hij legde goed uit hoe de belangstelling was voor onze woning en organiseerde twee bezichtigingsdagen. Dit was genoeg om de woning te verkopen. Na afloop heeft hij ervoor gezorgd dat alles keurig netjes is achtergebleven. Dat gaf een goed gevoel.

beoordeelt ons met een 8.8

geplaatst op

9.8

Naast een warme persoonlijkheid, is de makelaar een professional die snel schakelt en indien nodig snel ter zake komt. Is ook in de avonduren en desnoods in het weekend bereikbaar. Hij mag wel iets aan zijn mondkapje doen, maar daar is hij zich inmiddels ook bewust van. Verder een bijzonder prettige makelaar.

beoordeelt ons met een 9.8

geplaatst op

9

De samenwerking tussen ons en Christian verliep vanaf het begin erg prettig. Christian hield ons goed op de hoogte van elke stap. Wanneer er vragen waren werden deze ook snel en vakkundig beantwoord. Wij hebben Christian ook ingezet bij de aankoop van ons nieuwe huis en ook daar zijn we zeer tevreden over.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

7.8

Presentatie, brochure, foto's op en top, via de side alles goed te volgen. Alleen ben ik van mening dat er financieel niet uit gehaald is wat momenteel volgens de markttrend aan mogelijkheden zijn, woning te snel verkocht onder toch wel druk terwijl er geen noodzaak was.

beoordeelt ons met een 7.8

geplaatst op

9

Door zijn heldere verhaal en duidelijke strategie hebben we voor Christian gekozen. Daarnaast is hij prettig in de omgang en geeft goede adviezen. Ook tips over zaken die nog aangepakt moesten worden voor de verkoop waren waardevol. Ons huis is snel en tegen een goede prijs verkocht.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Alberti Garantiemakelaars is beoordeeld met een 8,9

Bij Alberti Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,9. Benieuwd waarom?