Ga naar inhoud

Dit zijn de beoordelingen van Alberti Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

9.3

Contact met makelaar verliep goed; hij was zeer behulpzaam in in het managen van onze verwachtingen, waardoor er een goed en realistisch beeld was vooraf wat de woning eventueel zou gaan opbrengen

beoordeelt ons met een 9.3

geplaatst op

9

Het team van Alberti heeft veel kennis van de huizenmarkt en huizenkopers in Eindhoven. Hiermee kon hij het passende plaatje schetsen van mijn appartement en deze op een juiste manier verkopen aan geïnteresseerden. De communicatie verliep daarnaast erg soepel, toegankelijk en Alberti heeft een erg vriendelijk team.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

10

Had een formulier ingevuld op internet en Alberti reageerde heel snel. Binnen 10 minuten na het bekend maken dat ik mijn appartement wilde verkopen een afspraak gepland. Vervolgens op het bezoek zeer waardevolle informatie gekregen omtrent waarde en hoe het appartement het beste in de markt gezet kon worden. Afspraken verliepen makkelijk en alles werd zeer netjes geregeld en geleverd. Uiteindelijk naar grote tevredenheid de verkoop afgerond.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9

was helemaal naar wens verlopen, tegen het perfekten aan , geweldig goed super geregeld, tot in de puntjes ok

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9.8

Alberti Makerlaardij is simpelweg zeer deskundig, integer, en prettig in de samenwerking. Ook belangrijk: er zit vaart in ! Geen getreuzel, maar stappen zetten. Vandaar ook dat wij al bijna 20 jaar gebruik maken van hun diensten.

beoordeelt ons met een 9.8

geplaatst op

10

Prettig in de omgang en zeer duidelijk uitleg hoe de vraagprijs tot stand komt. Ik werd van alle stappen goed op de hoogte gehouden.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Alberti Garantiemakelaars is beoordeeld met een 9,2

Bij Alberti Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2. Benieuwd waarom?