Ga naar inhoud

Dit zijn de beoordelingen van Alberti Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

7.8

Prima contact, goede uitleg. Duidelijkheid was erg goed en alle vragen zijn tot volle tevredenheid beantwoord. Alles is besproken en wij zijn tevreden over wat geleverd is. Hele fijne begeleiding.

beoordeelt ons met een 7.8

geplaatst op

9

Het ging in een heel gemoedelijke sfeer. Op tijd inspringen en bij schakelen. Kundige mensen, ik was hier erg tevreden over.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9

Prima contact en afspraken waardoor het proces van het verkopen van de woning soepel is verlopen. Er was steeds sprake van een duidelijke communicatie.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9

Er is een fijn contact met makelaar en medewerkers. Kregen goed advies, snelle service en up to date info over alle verkoop handelingen.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

10

Wij hebben de hele cyclus als zeer positief ervaren. Ga zo door en er zullen nog veel tevreden klanten bij komen.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

8.8

Zeer prettige samenwerking. Denkt goed mee met het bepalen van de vraag/verkoopprijs en maakt realistische en mooie foto’s van de woning. Makelaar is goed bereikbaar per mail en telefoon voor vragen, ook ‘s avonds en in het weekend. Fijn dat er na elke bezichtiging een korte terugkoppeling is via de app. Kortom, zeer fijne ervaring met dit deskundige team.

beoordeelt ons met een 8.8

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Alberti Garantiemakelaars is beoordeeld met een 9,2

Bij Alberti Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2. Benieuwd waarom?