Ga naar inhoud

Dit zijn de beoordelingen van Alberti Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

9

Snelle reactie en kennis van lokale omgeving, duidelijke aanwijzingen hoe woning te presenteren. Professionele fotograaf voor huis foto's.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9.3

De relatie met onze makelaar was uitstekend en voldeed volledig aan onze verwachtingen.. Ons huis is door de makelaar verkocht op vrij korte termijn aan mensen die wij het ook gunde en waar ons huis prima bij past. wij zijn zeer tevreden en kunnen deze makelaar aanbevelen...

beoordeelt ons met een 9.3

geplaatst op

8

Fijne mensen, luisteren goed, komen afspraken na, maken waar wat ze beloven. Goede organisatie die kwaliteit levert in dienstverlening en producten.

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

10

Het contact met de makelaar was prettig. De inschatting van wat ons huis zou opbrengen was iets aan de voorzichtige kant, wat ik alleen maar kon waarderen! En dat tegen een gunstig tarief (laagste van de drie aangevraagde offertes!) en met de garanties van de Garantie Makelaars. Ik vind Alberti makelaars een echte aanrader!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Prettig contact. Duidelijke uitleg waar alle tijd voor werd genomen. Goede kennis van verkoopprijzen in de omgeving.Reƫle verwachtingen omtrent verkoopprijs. Snelle afhandeling contracten. Uitstekende begeleiding gedurende de hele verkoop procedure. Alle afspraken werden nagekomen.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

8.8

Tijdens het vrijblijvende adviesgesprek duidelijke en transparante uitleg over de marktsituatie en de mogelijkheden mbt de verkoop van onze woning.

beoordeelt ons met een 8.8

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Alberti Garantiemakelaars is beoordeeld met een 9,1

Bij Alberti Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,1. Benieuwd waarom?