Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Alberti Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

9

Contact verliep snel. Huis kon snel in de verkoop, mooie foto's en filmpje zit allemaal bij de prijs inbegrepen. Goed geholpen door Christian en andere personeel van Alberti. Wij zouden een tweede keer zeker weer terug komen.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

8.5

Goed verhaal, goede marktkennis en ik kon snel met de makelaar schakelen bij de verkoop van mijn woning.

beoordeelt ons met een 8.5

geplaatst op

8

Vanwege corona verliep het contact veel via mail en telefoon. Ze hebben een goed concept waarbij ze je duidelijk voorspiegelen wat ze gaan doen en wat het kost. Ze maken een reƫel beeld.

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

9

Nadat ik meerdere makelaars gesproken had, heb ik gekozen voor Alberti. De makelaar kwam professioneel over en had duidelijk een goed beeld van de markt. Hun digitale systeem, waarin alle relevante documenten stonden, alle afspraken met kijkers, alsook de reactie van de kijkers werkte perfect! De verkoop ging vervolgens vlot en de hele procedure naar de overdracht toe werd perfect geregeld. Dit was de tweede, prettige ervaring die ik met makelaarskantoor Alberti heb gehad. De vorige was 10 jaar geleden en verliep even succesvol.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9

Plezierige samenwerking, duidelijk en alles volgens afspraak. Het appartement was snel verkocht en opgeleverd

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

8.3

Plezierig contact en zeer tevreden met de dienstverlening, zowel bij de verkoop van onze oude woning als koop van onze nieuwe woning. Zeker aan te raden!

beoordeelt ons met een 8.3

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Alberti Garantiemakelaars is beoordeeld met een 8,9

Bij Alberti Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,9. Benieuwd waarom?