Ga naar inhoud

Dit zijn de beoordelingen van Alberti Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

9.8

Zeer persoonlijk, kennen de markt en zijn goed bereikbaar voor welke vraag je ook hebt! Enorm tevreden over hun manier van verkopen en het volledige traject.

beoordeelt ons met een 9.8

geplaatst op

10

Alles TOP geregeld bij Albert i Makelaardij. Prima service en afspraak is afspraak. Aanrader voor iedereen !

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

We zijn uitstekend geholpen met de verkoop van onze woning. Dankzij de expertise van de makelaar, het netwerk en de uitstekende presentatie hebben we de woning op een prettige manier kunnen verkopen. Een dikke pluim voor alle medewerkers van Alberti Garantiemakelaars!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Positief verrast in alle opzichten! De gedegen kennis van zaken, snelle service, super begeleiding en goede bereikbaarheid hebben me aangenaam verrast. Alberti Makelaars en zijn team zijn een aanrader!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

8.5

Prima contact, goed geïnformeerd over bezichtigingen en goed op de hoogte gehouden over mogelijkheden tot verkoop na bezichtigingen en biedingen.

beoordeelt ons met een 8.5

geplaatst op

9

het contact verliep super en ik werd goed geholpen zodra ik vragen had. Alberti garantiemakelaars is een professioneel bedrijf en ik ben zeer tevreden en zal deze zeker aanraden aan anderen.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Alberti Garantiemakelaars is beoordeeld met een 9,1

Bij Alberti Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,1. Benieuwd waarom?