Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Alberti Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

9

Gewoon goed. Erg blij mee. Maar minimaal 100 tekens moeten schrijven is wel irritant. dat geeft me eerder het idee dat er iets persoonlijks geschreven moet worden. Ben gewoon blij. dat kan ook in 3 woorden.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

10

Zeer vriendelijk en deskundige uitleg over het verloop van de verkoop actie. Goed geluisterd naar onze wensen. We werden constant goed op de hoogte gehouden.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

8.8

De makelaar ging erg voortvarend te werk. Het huis kon snel de markt op. De aanpak was erg professioneel. Ondanks dat huizen zichzelf verkopen, heeft de makelaar zeker niet de kantjes eraf gelopen. Vervolgens liep de communicatie erg goed en snel, de makelaar was deskundig. Tevens was de backoffice erg snel, vriendelijk en behulpzaam. Al met al zeer tevreden over deze makelaar!

beoordeelt ons met een 8.8

geplaatst op

9.8

Goed geregeld van begin tot eind. Fijne intake, heldere communicatie, en fijne afhandeling na de verkoop. Erg deskundig op de lokale markt.

beoordeelt ons met een 9.8

geplaatst op

10

Een gedreven en deskundige makelaar (in álle opzichten: zéker ook de achterban op kantoor) heeft ons het maximale geboden én weten te realiseren! Chapeau! Achteraf gezien begrijpen wij meer zijn 'flow' i.t.t. onze destijdse onwetendheid in deze markt. In onze communicatie met deze makelaar meneer kwam dat tóen wel over als dominerend, met een 'slecht' luisterend oor: een eenzijdige waterval aan woorden... Het zal wel te maken hebben gehad met de huidige ge-overspannen huizenmarkt. Uiteindelijk heeft hij wél 'gelijk' gekregen!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Wij hebben het als heel deskundig en professioneel ervaren. Fijn contact, goed bereikbaar, zeer klantvriendelijk en behulpzaam. Een fijn team dat samenwerkt. Zeer tevreden klant!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Alberti Garantiemakelaars is beoordeeld met een 8,9

Bij Alberti Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,9. Benieuwd waarom?