Over ons

Alberti Garantiemakelaars makelaar Eindhoven helpt je graag op weg bij het kopen, verkopen of taxeren van je woning.Het vinden van de juiste makelaar kan nog wel eens lastig zijn. Je zoekt een makelaar met kennis van de lokale markt. Hij moet een uitgebreid woningaanbod hebben en jouw wensen en interesses in acht nemen.

Bij het kopen of verkopen van een huis wil je als klant natuurlijk zekerheid. Alberti Garantiemakelaars garandeert zekerheid en maakt dit meetbaar in de vorm van 5 garanties. Zo kan je zorgeloos je huis kopen of verkopen in Eindhoven en omgeving.

Jouw aankoopmakelaar, verkoopmakelaar en taxateur in één

Alberti Garantiemakelaars is niet zomaar een makelaar. Wij willen graag meer betekenen voor onze klanten. De waardering van onze klanten staat namelijk op plek nummer 1 en daar geven wij prioriteit aan. Het is onze passie om de optimale woning voor je te vinden die aansluit op jouw wensen. Wij geven professionele hulp bij het aankoop- en verkoopproces, maar ook voor de taxatie van je huis kan je bij ons terecht.

Huis kopen in Eindhoven en omgeving

Een huis kopen in Eindhoven doe je niet zomaar. Het is een lange termijn aankoop waar goed over nagedacht moet worden. Wij van Garantiemakelaars begeleiden je graag in het aankooptraject. Onze aankoopmakelaars zijn gespecialiseerd in het vinden van een geschikte droomwoning in de omgeving Eindhoven.

Huis verkopen Eindhoven

Onze makelaars staan altijd klaar om je te helpen met het verkopen van je huis in Eindhoven. De Eindhovense woningmarkt is behoorlijk verzadigd geraakt in de afgelopen jaren. Juist in deze tijden is het belangrijk om een makelaar in te schakelen die garanties biedt. Alberti Garantiemakelaars garandeert een verkoop tegen de beste voorwaarden en de beste verkoopprijs. Onze verkoopmakelaars hebben jarenlange ervaring met de verkoop op de woningmarkt van Eindhoven.

Beoordeeld met een 9,2!

Onze professionals zetten zich ten aller tijde in voor hun klanten. Zowel doordeweeks, na werktijd als in het weekend zijn zij beschikbaar om jou te helpen. Hierdoor kunnen wij snel succes garanderen en dat wordt erkend door onze klanten. Zo zijn wij afgelopen jaar beoordeeld met een 9,2!

Onze vijf garanties voor succes!

Als Garantiemakelaar in Eindhoven geven wij 5 unieke garanties. Zo zorgen wij ervoor dat jouw huis opvalt met onze Presentatiegarantie. Onze Contactgarantie belooft dat wij altijd bereikbaar voor je zijn. Dankzij onze Bezichtigingsgarantie verzorgen wij, op verzoek, ook bezichtigingen in de avonduren of op zaterdag. Met onze Tevredenheidsgarantie leggen we samen in ons Verkoopzekerplan de afspraken vast, zodat je ten alle tijden weet waar je aan toe bent. Ben je niet tevreden met onze dienstverlening, dan kun je met onze Annuleringsgarantie op ieder moment de samenwerking beëindigen.

Kwaliteitseisen volgens de NVM

Naast onze garanties zijn we aangesloten bij de NVM. Dankzij de kwaliteitseisen van de NVM weet je zeker dat je een professional in de hand neemt. Zo worden onze makelaars bijvoorbeeld continu bijgeschoold. Benieuwd naar onze garanties, onze werkwijze en onze prestaties? We komen graag bij je langs voor een vrijblijvend gesprek. Neem contact met ons op en plan meteen een afspraak in.

Contact en Openingstijden

Zoals onze contactgarantie beschrijft: “Je kan ons altijd terecht voor een vraag.”. En met altijd bedoelen wij ook echt altijd! Doordeweeks kan je zonder afspraak langskomen voor een kop koffie bij ons kantoor op de Strijpsestraat 53 te Eindhoven. Maar je kan ons ook, doordeweeks van 9 tot half 6, bereiken op telefoonnummer: 040-295 79 57. Mocht je nu een vraag hebben of afspraak willen inplannen buiten onze kantoortijden of in het weekend, dan is dat ook mogelijk. Vul je gegevens en vragen in op ons contactformulier en wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug.

De cijfers spreken

woningen verkocht in de regio

vanaf juni 2023 tot juni 2024

dagen gemiddelde looptijd

vanaf juni 2023 tot juni 2024

gem. onderhandelingsresultaat

vanaf juni 2023 tot juni 2024

Ons team Bij Alberti Garantiemakelaars helpen wij je graag.

Christian Illegems

Directie / NVM Register Makelaar & Taxateur

Kees van Haaren

Financieel/Medewerker makelaardij

Hanneke van der Slik – Van der Zanden

Assistent makelaar (A-RMT)

Yourish Biharie

Assistent makelaar (A-RMT)