Een huis kopen in Eindhoven met Alberti Garantiemakelaars

Wil je een huis kopen in Eindhoven, Best, Veldhoven of omgeving? Kies dan voor dé garantiemakelaar van Eindhoven: Alberti Garantiemakelaars. Wil je graag een huis kopen in de regio maar heb je de juiste makelaar nog niet gevonden? Voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw, ben je bij Alberti Garantiemakelaars aan het goede adres. Onze professionele makelaars helpen je graag met een huis kopen in Eindhoven en omstreken!

Waardebepaling aanvragen? Klik dan hier!

Een huis kopen in Eindhoven en omstreken in 4 stappen

Het kopen van een huis is een belangrijke stap, en het vinden van de perfecte woning vereist expertise en toewijding. Bij Alberti Garantiemakelaars begrijpen we dat het kopen van een huis meer is dan alleen een transactie; het is het vinden van een thuis. Met ons team begeleiden we jou door het hele proces in 4 overzichtelijke stappen:

 • Fase 1: Voorbereiding & onderzoek
 • Fase 2: Bezichtigingen & vergelijken
 • Fase 3: Onderzoek & onderhandelen
 • Fase 4: Overdracht & na de verkoop

Meer weten over het kopen van jouw nieuwe (t)huis in deze 4 stappen? Ons aankoopproces verder toegelicht onder ‘stap voor stap kopen’.

Wat zijn de voordelen van een aankoopmakelaar?

Een huis kopen met Alberti Garantiemakelaars als jouw een aankoopmakelaar heeft diverse voordelen. Wij bieden u een full-service aankoopdienst aan, waarbij we je begeleiden van a tot z: van het zoeken naar een nieuwe woning tot en met de aankoop! Binnen dit proces ervaar je diverse voordelen en deze lichtten we je graag toe:

 • Gecertificeerde NVM-makelaar in Eindhoven, Best, Veldhoven en omstreken
 • Onze eerdere klanten beoordeelde ons op Funda met een 9,2!
 • Klein team, korte lijntjes met persoonlijke maat
 • Je bent als eerste op de hoogte van het nieuwste woningaanbod
 • De zoektocht verloopt efficiënt en we gaan mee tijdens bezichtigingen
 • Je staat sterker in je schoenen tijdens de onderhandeling
 • Je betaalt de juiste prijs
 • Een correcte en vlotte afhandeling

Zekerheidsgarantie bij een huis kopen

Een huis kopen met Alberti Garantiemakelaars is vrij van zorgen. Wij durven namelijk diverse garanties af te geven. Een huis kopen is een spannende en vaak zelfs emotionele aangelegenheid. Hierbij kan het soms lastig zijn om objectief te blijven. Is de bouwkundige staat van het huis wel in orde? Zijn er geen verborgen gebreken?  Een Garantiemakelaar biedt zekerheid; met deze garantie kom je niet voor verrassingen te staan. Je krijgt alle informatie over de kwaliteit en staat van het onderhoud overzichtelijk gepresenteerd. Hierdoor kun je bij het kopen van een huis een weloverwogen en juiste keuze maken. Naast de zekerheidsgarantie bieden wij een aantal andere garanties. Lees gerust meer over onze aankoopgaranties.

Meer informatie over het kopen van een huis met Alberti Garantiemakelaars?

Wil je meer informatie over het kopen van een huis met Alberti Garantiemakelaars? Plan dan een waardebepaling in met een van onze makelaars. Plan dan een adviesgesprek in met een van onze makelaars. Middels dit adviesgesprek brengen we je woonwensen in kaart, praten we je bij over de laatste ontwikkelingen op de woningmarkt en vertellen we alles over toekomstplannen van een bepaalde omgeving. Daarnaast kunnen we eventueel ook uw financiële situatie in kaart laten brengen. Neem dan gerust contact met ons voor het inplannen van een woon/adviesgesprek op via telefoonnummer 040 – 295 79 57 of mail ons op info@alberti.nl. We helpen je graag!

Alberti Garantiemakelaars Lokale kennis met een landelijke dekking

Wij zijn niet zomaar een makelaar. Wij zijn een Garantiemakelaar en van een Garantiemakelaar mag je meer verwachten! Garantiemakelaars is een landelijk opererend netwerk van 50 makelaarskantoren. Hiermee is het een van de grotere makelaarsorganisaties in Nederland. Door deze brede dekking en jarenlange ervaring bezit Alberti Garantiemakelaars over de juiste expertise en kennis om jou van dienst te kunnen zijn!

Contact

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.