Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Floralaan Oost 122 5643 JD Eindhoven

Verkocht

Prijs op aanvraag

bieden op deze woning

Authentieke, royale tussenwoning gebouwd in 1938 met ruime kelder, 5 flinke slaapkamers, dakterras en achtertuin met berging en achterom. De woning is nagenoeg geheel origineel, vele jaren ’30 elementen zijn bewaard gebleven: vestibule, woonkamer ensuite, terrazzovloer, paneel deuren, beslag, etc. De woning biedt een vrij uitzicht aan de voorzijde. De koper dient rekening te houden met moderniseringskosten.
De woning is gunstig gelegen in Stratum; zowel het centrum van Eindhoven als de Stratumse Heide zijn snel bereikbaar. Alle gewenste voorzieningen zijn nabij; winkels, scholen, sportclubs en diverse uitvalswegen. Een echt jaren ’30 woning welke u geheel naar eigen smaak en comfort kunt inrichten. Een unieke kans!

INDELING:

KELDER:
Via de hal bereikbare kelder. De royale kelder (57 m2) is geschikt voor meerdere doeleinden; zo kunt u deze geschikt maken tot leefruimte door bijvoorbeeld het kozijn aan de voorzijde te vergroten. Voorbeelden hiervan zijn in de straat te zien.

BEGANE GROND:
Vestibule met terrazzo vloer en stucwerk wandafwerking. Hal met terrazzo vloer en stucwerk wandafwerking. Deur naar de kelder.
Woonkamer ensuite met houten vloer, stucwerk wandafwerking en erker aan de voorzijde. Sfeervolle inbouwkasten en schouw. De achterkamer is voorzien van dubbele openslaande tuindeuren naar de achtertuin.
Dichte keuken aan de achterzijde met terrazzo vloer en deels betegelde wanden. Origineel keuken blok met granieten werkblad en servieskast. Aansluiting geiser voor het warme water, loklatie cv ketel (bosch) en aansluitingen voor de wasmachine.

1E VERDIEPING:
Overloop met tapijtvloer.
Slaapkamer 1 aan de voorzijde met tapijt vloer. Slaapkamer 2 aan de voorzijde met vinyl vloer en inbouwkast. Slaapkamer 3 aan de achterzijde met vinyl vloer en deur naar het dakterras.
Half betegelde badkamer aan de achterzijde, bereikbaar via de slaapkamer aan de achterzijde. De badkamer is voorzien van een ligbad, toilet, wastafel en geiser.

2E VERDIEPING:
Voorzolder met houten vloer en dakkapel aan de achterzijde. Slaapkamer 4 aan de voorzijde met houten vloer, dakkapel, wastafel en inbouwkast. Slaapkamer 5 aan de achterzijde met houten vloer, dakkapel en wastafel.

TUIN & BERGING:
Voortuin met bestrating en struikgewas. Achtertuin, gelegen op het noord westen. De achtertuin is voorzien van een terras, een pad naar de berging en gazon. Stenen berging aan de achterzijde over de volledige breedte met achterom.

ALGEMEEN:
– Authentieke, royale tussenwoning gebouwd in 1938 met ruime kelder, 5 slaapkamers, dakterras en achtertuin met berging en achterom.
– Gunstig gelegen in Stratum; zowel het centrum van Eindhoven als de Stratumse Heide zijn snel bereikbaar. Alle gewenste voorzieningen zijn nabij; winkels, scholen, sportclubs en diverse uitvalswegen.
– De woning is nagenoeg geheel origineel, vele jaren ’30 elementen zijn bewaard gebleven: vestibule, woonkamer ensuite, terrazzo en houten vloeren, paneel deuren, beslag, etc.
– De woning biedt een vrij uitzicht aan de voorzijde.
– Woonoppervlakte ca. 140 m2 en ca. 57 m2 voor de kelder.
– Perceeloppervlakte 140 m2.
– Aanvaarding in overleg.
– Een echt jaren ’30 woning welke u geheel naar eigen smaak en comfort kunt inrichten. Een unieke kans!

  • 140 m2
  • 140 m2
  • 5

Kenmerken Floralaan Oost 122

Overdracht

Woning prijsPrijs op aanvraag
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte140 m2
Woonoppervlakte140 m2
Inhoud600 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1938
Dak typeZadeldak
IsolatievormenGeen isolatie

Indeling

Aantal verdiepingen4
Aantal kamers7
Aantal slaapkamers5

Maandlasten

Ligging Floralaan Oost 122

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

226.868

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

45%

20% NL

23%

20% NL

32%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod