Skip to content

Te koop: woonhuis Hoogstraat 50 5502 AX Veldhoven

Verkocht

€ 499.500,- k.k.

bieden op deze woning
  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Veldhoven Hoogstraat 50

Karakteristiek vrijstaand woonhuis (type mansardekap) met een grote diversiteit aan bijgebouwen en een prachtige grote lap grond geheel ontsloten door maar liefst 2 inritten aan beide zijden van de woning. Een riant perceel van 1.199 m² waarvan het tuingedeelte perfect gesitueerd ligt op het zonnige zuiden.

Deze woning ligt op een populaire plek in Zeelst nabij alle gewenste voorzieningen en uitvalswegen, zoals scholen, openbaar vervoer, winkels en horeca in het City-Centrum, het millenniumbos, park, sportaccommodaties, uitvalswegen richting het snelwegennet A2, A58 en A67. Tevens is er een goede bereikbaarheid van nabij gelegen instellingen en bedrijven zoals ASML, High Tech Campus en de TU/e en het ziekenhuis MMC en het David Lloyd Sports & Health in Veldhoven.

Dit object is vanwege de ligging en grootte erg geschikt voor meerdere doeleinden, en kan desgewenst geheel naar eigen wens opnieuw gerenoveerd worden of compleet vervangen worden door nieuwbouw.
Voor startende ondernemers en/of mensen die veel ruimte zoeken rondom het huis voor een beroep en/of opslag aan huis is dit een uniek object. Op zoek naar een plek met volop rust, ruimte én privacy op loopafstand van de gezellige dorpskern van het kerkdorp “Zeelst”? Dan is deze woning iets voor u!

INDELING:

BEGANE GROND:
Entree met meterkast (4 groepen + 2 aardlekschakelaars). Woonkamer aan de voorzijde met vinylvloer, behang wanden en schouw. Eetkamer aan de achterzijde met laminaatvloer en schouw. Toegang tot een mans hoge kelder. Keuken met rechte eenvoudige opstelling en voorzien van gasgeiser en deur naar de tuin. Badkamer met toilet en douche. Bergkamer aan de achterzijde. Vanuit de eetkamer kan men via een trap naar de 1e verdieping waar de opkamer gelegen is.

1e VERDIEPING:
Overloop met tapijt en luik naar de zolder. Enorme slaapkamer aan de zijkant met tapijt, wastafel en eventueel 2 kamers van te maken. Slaapkamer 2 met tapijt. Slaapkamer 3 met tapijt.

ZOLDER:
Via een luik bereikbare flinke bergzolder.

TUIN EN BIJGEBOUWEN:
Voortuin met oprit aan beide zijde van de woning. Diepe L-vormige achtertuin met deels bestrating en bomen. Stenen garage naast de woning. Diverse bijgebouwen/schuren. Voldoende mogelijkheden om geheel naar eigen wens in te richten.

ALGEMEEN:
– Karakteristiek vrijstaand woonhuis (type mansardekap) met een grote diversiteit aan bijgebouwen en een prachtige grote lap grond geheel ontsloten door maar liefst 2 inritten aan beide zijden van de woning.
– Een riant perceel van 1.199 m² waarvan het tuingedeelte perfect gesitueerd ligt op het zonnige zuiden.
– Deze woning ligt op een populaire plek in Zeelst nabij alle gewenste voorzieningen en uitvalswegen, zoals scholen, openbaar vervoer, winkels en horeca in het City-Centrum, het millenniumbos, park, sportaccommodaties, uitvalswegen richting het snelwegennet A2, A58 en A67. Tevens is er een goede bereikbaarheid van nabij gelegen instellingen en bedrijven zoals ASML, High Tech Campus en de TU/e en het ziekenhuis MMC en het David Lloyd Sports & Health in Veldhoven.
– Dit object is vanwege de ligging en grootte erg geschikt voor meerdere doeleinden, en kan desgewenst geheel naar eigen wens opnieuw gerenoveerd worden of compleet vervangen worden door nieuwbouw.
– Cv installatie met radiatoren en aansluitmogelijkheid voor een gasketel.
– Inhoud 716 m³.
– Woonoppervlakte 164 m².
– Bouwjaar omstreeks 1926.
– Voor startende ondernemers en/of mensen die veel ruimte zoeken rondom het huis voor een beroep en/of opslag aan huis is dit een uniek object.
– Op zoek naar een plek met volop rust, ruimte én privacy op loopafstand van de gezellige dorpskern van het kerkdorp “Zeelst”? Dan is deze woning iets voor u!
– Aanvaarding in overleg.

  • 164 m2
  • 1.199 m2
  • 3

Kenmerken Hoogstraat 50

Overdracht

Vraagprijs€ 499.500,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte1.199 m2
Woonoppervlakte164 m2
Inhoud718 m3

Bouw

SoortHerenhuis
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1926
Dak typeMansardedak
IsolatievormenGeen isolatie

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers7
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Hoogstraat 50

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

44.724

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

29%

20% NL

39%

20% NL

32%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod